Practicarea agriculturii traditionale contribuie la pastrarea biodiversitatii pe Valea Hartibaciului, dar si la obtinerea de produse ecologice.Lunar, puteti degusta produse bio la Transilvanian Brunch. Desfasurate sub sloganul Transilvanian Brunch: local food.tastes good "Brunch & Cultural Dessert", brunch-urile au loc în ultima sambata a lunii (din mai pana în septembrie) si sunt organizate în localitati diferite. Alaturi de oferta culinara diversificata, brunch-urile Transilvanian promoveaza patrimoniul arhitectural si cultural al satelor sasesti prin organizarea de vizite la bisericile fortificate, concerte de muzica sau demonstratii ale mestesugarilor si artizanilor locali.
Activitati
- Plimbare cu ciclo-drezina si moto-drezina - Cazare si masa - Spectacole folclorice - Targuri mestesugaresti - Biodivesrsitate
Calendarul brunch-urilor 2013
25 mai - Stejarisu (Probstdorf) 29 iunie - Retis (Retersdorf) 27 iulie - Copsa Mare (Groskopisch) 31 august - Nucet (Johannisberg) 28 septembrie - Altana (Alzen) Contact Asociatia Judeteana de Turism Sibiu Str. General Magheru, nr. 14 RO- 550185, Sibiu Tel./Fax: +4 0269 218 121 E-mail: office@sibiu-turism.ro
Adresa: Asociatia Judeteana de Turism Sibiu
Str. General Magheru, nr. 14
RO- 550185, Sibiu
Transilvanian Brunch - GALERIE FOTO
|