Cazare agroturism Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare agroturism Sighisoara

Publicitate

Cazare agroturism Sighisoara

Campul Cetatii - Han pescaresc Campul Cetatii - Han pescaresc
Cazare si restaurant! Campul Cetatii Pastravarie - Judetul Mures, Sat Campul Cetatii, Str. Pastravariei, nr. 32. Un dar al naturii!

 "Campul Cetatii" se afla intr-un loc pitoresc a devenit cunoscut de multa lume ca urmare a pastravului pescuit si pregatit aici. Asta dovedeste numarul mare a oaspetilor din tara si strainatate care viziteza zilnic locul. in afara pastravului gustos vizitatorii pot sa-si probeze "talentul" lor in pescuit cu echipamentul de pescuit oferit de han. in lacuri se pot pescui pastravi curcubeu. Cei care cauta alte indeletniciri pot sa viziteze crescatoria de peste und...

Casa Verde - Cazare Laslea Casa Verde - Cazare Laslea
Cazare agroturism in Laslea, la pensiunea Casa Verde, 13 km de Sighisoara spre Medias..o superba pensiune pentru toate gusturile!

  La numai 10 km de Sighisoara, in comuna Laslea, la numarul 45, va asteapta "Casa Verde",  o pensiune agroturistica, care va ofera toate conditiile unei vacante linistite, in atmosfera satului traditional sasesc cu case colorate, si fatade frumos varuite cu acoperisuri de tigla arsa, ascunse între vai înguste, dealuri împadurite si pajisti bogate în flori.

Facilitati pensiune:
- acces la bucatarie    &...

Case de oaspeti - Cazare in Transilvania Case de oaspeti - Cazare in Transilvania
Cazare eco-turism in Transilvania, la case de oaspeti cu produse ecologice si mestesuguri traditionale, si peisaje de poveste..

Case de oaspeti - Floresti:

Casa nr 77: O camera dubla, baie, curte si terasa.
Casa nr 79: O camera dubla si una single, bucatarie, baie, curte si terasa.

Case de oaspeti - Roandola:


Apartament de vacanta, Familia Decker, nr. 111 Roandola,
Rezervari tel: +40 269428218
email: adela_decker@yahoo.de;

Camere de oaspeti la casa parohiala - lectii de calarie si excursii cu cai.
Familia Fischer, nr. 53 Roandola,
Reze...

Case de oaspeti - Cazare Malancrav Case de oaspeti - Cazare Malancrav
Cazare agroturism in satul Malancrav, la case de oaspeti deosebit de pitoresti..

 Imprejurimile Sighisoarei, deosebit de pitoresti, cu bogate si valoroase monumente istorice si arhitectonice constituie de asemenea, obiective turistice interesante, demne de a fi cunoscute de vizitatorii vechii asezari de pe Tarnave.
Case de oaspeti - Malancrav:
Casa nr 276: Casa are doua camere duble si o camera single, bucatarie si baie; in aceeasi curte se afla o casuta separata cu doua camere single si baie. Ambele case au acces la curte si o terasa de vara acope...

Castel Haller - Cazare Ogra Castel Haller - Cazare Ogra
Cazare agroturism in Ogra la Castelul Haller, construit intre secolele XVI-XVII. Situat la 17 km de Tirgu Mures si 60 km de Sighisoara. Oferta cina REVELION 2013-2014!

  "Castelul Haller" din Ogra are o istorie impresionanta. Construit in secolul XVII, acesta a fost, pe rand, in proprietatea mai multor familii nobiliare. "Pensiunea Castel Haller", este primul castel renovat si reamenajat in pensiune turistica din judetul Mures. Pensiunea dispune de 15 camere dintre care 2 apartamente, dotate cu bai, cablu TV, mini-bar, linie telefonica interna si internationala, internet wireless. Toate camerele sunt nou dotate cu ...

Cele mai frumoase sate din Romania Cele mai frumoase sate din Romania
Propune ca satele frumoase ale Romaniei, sa se dezvolte pe baza mostenirii lor materiale si culturale, fie ca este vorba, de traditii si obiceiuri unice, natura si peisaje deosebite sau de agroturim.

 Obiectivul acestui program, al asociatiei, "Cele mai frumoase sate din Romania", este sa creeze perspective de dezvoltare a celor mai frumoase sate din Romania, sate reprezentative pentru fiecare regiune. Noi propunem ca satele frumoase ale Romaniei, sate reprezentative din fiecare judet al tarii, sa se dezvolte pe baza mostenirii lor materiale si culturale, fie ca vorbim de dezvoltarea si valorificarea produselor agricole si traditionale, de traditii si obiceiuri unice,...

Conacul Apafi - Cazare Malancrav Conacul Apafi - Cazare Malancrav
Cazare agroturism in Malancrav, la Conacul Apafi, resedinta a principelui Mihaly Apafi, guvernator in Transilvania..

  "Conacul Apafi din Malancrav", este recent restaurat si ofera spre cazare, 4 camere duble si o camera single, fiecare avand baie proprie, o camera de zi superb decorata, o biblioteca mare, in cinci limbi, bucatarie, doua terase si o gradina formala.
Povestea Conacului Apafi incepe acum cateva secole, cand princepele Mihaly Apafi, guvernator in Transilvania, construieste la Malancrav, impreuna cu sotia sa, Clara, un conac, ca resedinta de famili...

Cultivatorii de fructe din Odorhei Cultivatorii de fructe din Odorhei
In depresiunea Odorhei, sunt 126 de sate, in care traiesc aproximativ 10.000 de oameni. Generatii intregi si-au castigat painea din gemuri si siropuri.

 Guvernul Norvegiei a construit in judetul Harghita o fabrica in care taranii prepara gemuri si siropuri dupa retete vechi de secole. Programul norvegian a demarat in 2008 cu un studiu asupra potentialului fructelor in depresiunea Odorhei, unde sunt 126 de sate, in care traiesc aproximativ 10.000 de oameni. Despre traditia locala a prelucarii fructelor a scris, de pilda, etnograful Orban Balazs, inca din 1868. Generatii intregi si-au castigat painea din gemuri si siropuri.
...

Dulceturile Transilvaniei - marca The Art of DAR Dulceturile Transilvaniei - marca The Art of DAR
Un produs exclusivist, sub marca The Art of DAR, din doua regiuni ale Transilvaniei, Tarnava Mare si Valea Barcaului, reprezentate de Fundatia ADEPT Transilvania si AGAPIS, Salaj.

  Prezentate intr-o formula de lux, dulceturile Transilvaniei, atat de apreciate de printul Charles, au cucerit Parisul, la un salon international de produse rafinate. Costa 365 de euro bucata, exact cate zile de truda si soare sunt intr-un an. Recipientele sunt lucrate cu migala, de artisti in sticlarie si in arta bijuteriei, si fiecare este asezat intr-o rama de lemn, alaturi de o lingurita de argint, ca la marile curti boieresti.
Dulceata din fructe de padure, dar si din faimosul...

Fundatia ADEPT Transilvania Fundatia ADEPT Transilvania
Fundatia si-a stabilit ca obiective principale conservarea biodiversitatii si dezvoltarea rurala in satele sasesti din sud estul Transilvaniei.

 "Fundatia ADEPT Transilvania" a fost infiintata, cu scopul de a conserva biodiversitatea si peisajele de Inalta Valoare Naturala din zona Sighisoara – Tarnava Mare, oferind sprijin comunitatilor locale de a obtine beneficii si venituri economice din conservarea acestor peisaje.
Fundatia ADEPT este una dintre organizatiile fruntase in ceea ce priveste preocuparea pentru elaborarea planurilor de management pentru ariile protejate din tara.  consultand fa...

Fundatia Mihai Eminescu Trust Fundatia Mihai Eminescu Trust
Proiecte realizate in mai multe localitati din Transilvania, de Fundatia Mihai Eminescu Trust. Str Cojocarilor, Nr.10, Sighisoara 545400, Jud. Mures.

   Fundatia Mihai Eminescu Trust este o organizatie neguvernamentala romano-britanica dedicata sprijinirii comunitatilor traditionale rurale din Transilvania, imbunatatirii nivelului de trai si conservarii si valorificarii durabile a patrimoniului lor cultural si natural. De la infiintarea sa in Romania in anul 2000, Fundatia Mihai Eminescu Trust deruleaza cu succes proiectul inovator Satul-de-sine-statator in peste 15 localitati. Folosind resurse locale – oameni, cun...

Hanul Cetatii - Cazare Saschiz Hanul Cetatii - Cazare Saschiz
Cazare agroturism Saschiz, E60 Brasov - Sighisoara, strada Principala, Nr. 157.

 Saschiz-ul este situat in partea de S-E Podisului Tirnavelor, la poalele unor dealuri impadurite, la 20 km de municipiul Sighisoara pe drumul european E60 si la 100 de km de Brasov In prezent comuna este alcatuita din 3 sate (Saschiz, Mihai Viteazu si Cloasterf) si are o populatie de 2.048 de locuitori . In zona au mai ramas doar cca. 70 de sasi, in marea lor majoritate persoane in varsta.
 "Hanul Cetatii Saschiz", este situat in imediata apropiere a Cetatii...

Hanul Dracula - Cazare Danes Hanul Dracula - Cazare Danes
Cazare agroturism in Danes la Hanul Dracula, intr-un peisaj pitoresc pe valea Stejareni la 5 km (25 min.) de cetatea Sighisoara cu gradina zoologica, pic-nic, stana, pescuit..

   "Hanul Dracula Danes", este situat intr-un peisaj pitoresc pe valea Stejareni la doar 5 km de cetatea Sighisoara, va poate oferi momente inedite de liniste si recreere. Puteti pescui în lacurile de lânga han, sau sa va bucurati de clipele minunate petrecute în sânul naturii, alaturi de o sumedenie de animale salbatice si domestice ce le veti gasi cu placere într-o mica gradina zoologica.
Cazare Hanul Dracul Danes:
2...

Laptele de la Malancrav Laptele de la Malancrav
Malancravul are acum 170 de sasi, fiind una dintre cele mai mari comunitati de acest fel din Transilvania.

  "Lume, lume, veniti cu mic, cu mare la adunarea generala a satului. Se face Asociatia Crescatorilor de Taurine", a sunat gornistul din Malancrav. inca se mai pastreaza in acest loc, la 25 de kilometri de Sighisoara, obiceiul anunturilor oficiale pe ulita. Pana in urma cu ceva timp, la Malancrav tobosarul era cel care facea anunturile importante. Acesta s-a prapadit insa, asa ca acum goarna transmite ultimele stiri. Oamenii s-au strans, cati mai cresc vaci pe aici, peste 20 de fe...

Moara Veche - Hosman Moara Veche - Hosman
Moara Veche - 12 mai 2012, sat Hosman, Comuna Nocrich, Sibiu. Targ mestesugaresc regional, demonstratie de morarit, bunatati din brutarie. Distanta Sighisoara-Hosman:77 km (1,4h)

   Pentru a va pregati de vizita la Moara Veche o sa va povestim un pic despre Hosman, satul unde se afla micul nostru muzeu viu. Hosman este un sat sasesc tipic al Vaii Hartibaciului, ce ascunde ca si satele vecine unul din ultimele peisaje medievale autentice ale Europei: pajisti inflorite, paduri si fanete intinse pe dealurile domoale si biserica fortificata ce domina panorama proiectata pe un fundal mereu schimbator oferit de Muntii Fagaras in departare.

In a...

Pensiunea CARTREF - Cazare Saschiz Pensiunea CARTREF - Cazare Saschiz
Cazare agroturism in Saschiz la Pensiunea Cartref, o frumoasa pensiune rurala, situata la 20 km (20 min.) de Cetatea Sighisoarei.

  Pensiunea Cartref este situata in comuna Saschiz, pe E60, (Nr. 433) intr-o casa saseasca din 1909, renovata in stilul baroc sasesc.  Departe de factorii de poluare, zgomot si stres, Pensiunea Cartref, imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat, cu calitatea de exceptie a confortului oferit. Pensiunea este complet utilata si reprezinta o optiune ideala pentru un sejur, concediu, vacanta. Aici se pot organiza aniversari, evenimente, petreceri, drumetii intr-un cuva...

Pensiunea Dracula - Cazare Danes Pensiunea Dracula - Cazare Danes
Cazare agroturism in Danes, la o pensiune rurala, asezata pe cursul Tarnavei mari, la 5 km (20 min.) de Sighisoara. Ofera servicii de calarie si dispune de piscina.

   "Pensiunea Dracul Danes" - este asezata pe cursul Tarnavei mari, intr-un minunat decor natural, in apropierea localitatii Danes, la doar cativa km de legendara cetate a Sighisoarei, Pensiunea Dracula Danes ofera servicii de cazare, servirea mesei, precum si posibilitatea petrecerii intr-un mod placut a timpului la piscina cu bar, posibilitatea de a calari sau de a lua lectii de calarie la centrul ecvestru si agrement din apropierea pensiunii.

Cazare P...

Pensiunea Lokodi Gero - Campul Cetatii Pensiunea Lokodi Gero - Campul Cetatii
Pensiunea "Lokodi Gero" se afla in vecinatatea Hanului Pescaresc din Campul Cetatii. Jud. Mures, Campul Cetatii, Str. Pastravariei 33.

 Pensiunea "Lokodi Gero" aflata in vecinetatea Hanului Pescaresc va asteapta cu camere cu bai proprii la standardele occidentale si bucatarie echipata complet. Servicii: bucatarie, frigider, parcare in curte, mobila de gradina, leagan, loc de odihna acoperit, loc pentru foc, restaurant, tras cu sania, plimbare cu caruta trasa de cai, magazin alimentar, bar, posibilitati de sport....

Transilvanian Brunch Transilvanian Brunch
Asociatia Judeteana de Turism Sibiu Str. General Magheru, nr. 14 RO- 550185, Sibiu

Practicarea agriculturii traditionale contribuie la pastrarea biodiversitatii pe Valea Hartibaciului, dar si la obtinerea de produse ecologice.Lunar, puteti degusta produse bio la Transilvanian Brunch. Desfasurate sub sloganul Transilvanian Brunch: local food.tastes good "Brunch & Cultural Dessert", brunch-urile au loc în ultima sambata a lunii (din mai pana în septembrie) si sunt organizate în localitati diferite. Alaturi de oferta culinara diversificata, brun... 

Copyright © InfoSighisoara.ro