Casa Costea Sighisoara Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare Sighisoara > Casa Costea Sighisoara

Publicitate

Casa Costea Sighisoara

  Calatorule, sub zidurile vestitei Cetati a Sighisoarei la Casa cu al 27-lea nr. de pe ulita de langa gara - asa zisa Libertatii, a mai aparut un loc de popas. Te indem a te oprii, si a-l incerca...Poarta ti-e deschisa!  "CASA COSTEA"...un colt fermecator amenajat cu bun gust care reinvie un crampei din arta populara a satului romanesc.

 Camerele - amenajate rustic, cu specific local, cu obiecte si decoratiuni utilizate in trecut in casele taranesti, cu tesaturi si decoratiuni traditionale pe care se odihnesc vase de lut, decoreaza pensiunea si fac sa te simti intors in timp. Ambianta rustica impresionanta, incarcata de traditie, multiplele spatii de relaxare, dotate cu toate utilitatile precum si ospitalitatea gazdelor sunt doar cateva dintre elementele ce caracterizeaza Casa Costea.

 Bucataria - Spatiul destinat este amenajat in stil rustic, decorat cu elemente specifice stilului traditional romanesc, fapt ce-i confera o ambianta pitoresca, care creaza o atmosfera intima familiala.

Iata cateva dintre facilitatile pe care vi le punem la dispozitie in pensiunea noastra, astfel incat sa va simtiti cat mai bine:

Camere:

* 4 camere si anume:
* camera cu lada de zestre
* camera cu furca
* camera cu amintiri
* camera de studiu
* 1 camera de zi "incarcata de traditie populara"
* 1 bucatarie complet echipata pentru pregatirea mesei
* parcare auto in incinta/curtea pensiunii
* apa calda si rece in permanenta
* incalzire centrala
* TV cablu, internet
* loc de joaca pentru copii
* masa de fotbal Soccer/teren de fotbal sau pentru badminton.
* masa de tenis
* curte cu gradina si loc pentru gratar specific amenajat
* terasa
* gradina cu mese, leagan si banci
* loc de plaja
* foisor * transport (la cerere) - turul orasului si obiectivele turistice din zona
* informatii turistice si culturale
* acceptam turisti cu animale de companie

Tarife cazare
:
- 2 camere decomandate aferente unei bai/90.00 lei
* camera cu furca
* camera cu amintiri

- 2 camere 100.00 lei/baie proprie
* camera cu lada de zestre
* camera de studiu
- 1 camera"muzeu etnografic" cu inchiriere ocazionala 

Modalitati plata:

* Numerar

* Clientii care doresc sa petreaca la noi o perioada mai indelungata de timp, sunt motivati suplimentar prin reduceri importante de preturi la servicii.

Ocazii SPECIALE :

* In preajma sarbatorilor sau a evenimentelor speciale de peste an, Casa noastra va intampina cu multe surprize.

"Felul cum au fost concepute camerele destinate turistilor si ospitalitatea unei familii traditionaliste lasa o impresie placuta celor care trec pragul Casei Costea". Daca majoritatea hotelurilor, motelurilor si pensiunilor din Sighisoara, desi ofera servicii decente, sufera din cauza lipsei de originalitate, in mica pensiune a familiei Costea poti face cunostinta cu o lume pe cale de disparitie: lumea satului romanesc traditional. Camerele in care se odihnesc turistii au fiecare o istorie si o tema specifica. Exista o camera cu lada de zestre, una cu furci de tors si una a amintirilor" (decorata cu poze vechi, de familie, ale gazdelor). Alta camera, folosita doar ocazional pentru cazarea turistilor, este un mic muzeu etnografic, decorat cu obiecte vechi, costume populare, icoane, asternuturi taranesti; apoape toate mostenite din mosi-stramosi si pastrate cu sfintenie de-a lungul timpului. Cei mai multi dintre turistii care poposesc la familia Costea sunt straini, oameni care cauta specificul unui loc si nu doar un adapost pur functional. Originalitatea micii pensiuni si ospitalitatea autentica a gazdelor nu se limiteaza la buna impresie"; e o ilustrare convingatoare a acelui tip de omenie romanesca pe care multi compatrioti fie au uitat, fie au abandonat-o sub presiunea tentatiilor veacului."

Fragm.din"O alternativa la turismul standardizat" sursa - Ziarul Muresean Punctul.

Adresa: Oferta Revelion! Cazare in Sighisoara la Casa Costea - o pensiune cu ambianta rustica si traditie populara pe str. Libertatii, Nr.27,(langa Gara Sighisoara).

Telefon: +40 265 771237 ; +40 729 426182 ; +40 729 965244

E-mail: casacostea@teleson.ro

Site: www.infosighisoara.ro

Orar: non-stop

Casa Costea Sighisoara - GALERIE FOTO


Toate ofertele turistice prezentate pe site-ul InfoSighisoara, urmaresc in primul rand confortul si satisfactia clientului, potrivit celor mai inalte standarde din domeniu. Pe site-ul nostru puteti gasi orice, de la locatii luxoase de 4-5 stele, aflate in centrul istoric, la cele rustice, din mediu rural, din frumoasele imprejurimi ale Sighisoarei.

De aceea, va oferim posibilitatea sa va alegeti de pe site-ul nostru locatia dorita, intr-un mod rapid si confortabil, in functie de propriul buget, si apoi sa faceti online rezervarea dorita.

Casa Costea Sighisoara - Rezervare online

Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane:
Nr.camere:
Din data:
Pana in data:
 
 

*Rezervarile trimise ajung direct la proprietar. In cazul in care nu primiti un raspuns intr-un timp rezonabil, va recomandam contactul telefonic. Formularul online trimis elimina orice neintelegere, privind data sau numarul de camere 

Copyright © InfoSighisoara.ro