Casa Epoca Sighisoara Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare Sighisoara > Casa Epoca Sighisoara

Publicitate

Casa Epoca Sighisoara

  Cocheta si sarmanta pensiune, se situeaza in cetatea medievala a Sighisoarei, la 50 m de Piata Cetatii, langa majestuosul Turn al Cizmarilor. Casa a fost construita in evul mediu, in pur stil gotic, Intre anii 1400-1500, deci prin excelenta contemporana cu Leonardo da Vinci, Bramante sau Michelangelo.

   Camerele cu ferestre si plafoane inalte au mobilier de inspiratie veche. La subsol, unde odinioara era pivnita cladirii, acum s-a amenajat un bar cu crama si salonul pentru mic dejun. Ferestrele au vedere spre centrul Sighisoarei, de la mansarda vederea este minunata.

  "Casa Epoca" este realmente un veritabil giuvaer din punct de vedere arhitectual. in aparenta este o constructie mai mult decat simpla, dar in acelasi timp atentia iti este captata de elementele de baza care caracterizau constructiile din Evul Mediu, cum ar fi fierul, piatra si lemnul. In interiorul casei sunt pastrate toate usile originale din lemn masiv, cu tocurile sculptate in forma de franghie, belciugele din fier forjat, cu terminatiile in forma de "picior de lup", tavanele casetate cu grinzi, mobila din stejar masiv, paturi dulap si paturi baldachin. Daca ar fi sa analizam, sau sa gasim termen de comparatie, ar fi imposibil sa-i redam "Casa Epoca" sublimul. Poate daca am casatori muzica clasica cu poezia ar naste "Casa Epoca".

   "Casa Epoca" va pune la dispozitie 9 camere duble, o suita si un apartament, dotate cu bai, TV, care imbina vechiul cu noul intr-o simbioza perfecta. Restaurantul din caramida in forma de arcada, un bar in stil gotic, terasa din curtea interioara va asteapta intr-un mediu cald si familial.

Adresa: Cazare in Sighisoara pe Str. Tamplarilor Nr.4, - situata in Cetate langa Turnul Cizmarilor. (Cazare indisponibila momentan).

Telefon: 0265.773.232 ; 0265.772.237

E-mail: info@casaepoca.com

Orar: non-stop

Casa Epoca Sighisoara - GALERIE FOTO

Fatada cladire 

Copyright © InfoSighisoara.ro