Casa Georgius Krauss Sighisoara Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare Sighisoara > Casa Georgius Krauss Sighisoara

Publicitate

Casa Georgius Krauss Sighisoara

 Istoric: Parte componenta a Cetatii Medievale Sighisoara, pensiunea turistica "Casa Georgius Krauss”, se integreaza în mod armonios în reperele istorice ale sitului, biserica catolica din vecinatate, Piata Centrala, Primaria Sighisoara si Turnu cu Ceas, principalele obiective cultural turistice de interes deosebit.
 Descriere: Restaurarea si refunctionalizarea cladiri în pensiune a urmarit asigurarea unor conditi de cazare si serviciu de înalta tinuta, într-o atmosfera specifica vremurilor parcurse pe care o emana elementele originale, de la structura (bolti, sarpanta, goluri), pana la finisajele care înglobeaza picturi murale, fresce, tavanul casetat si pictat din lemn, etc., datate din anul 1600. Pensiunea se încadreaza în categoria boutique-hotelurilor.

 Camere: Personalitatea pensiunii este sustinuta si de cele 9 camere ce ofera o capacitate de cazare de 20 de locuri, fiecare spatiu de cazare fiind unic, din punct de vedere al ambientului rezultat din mobilier, volumetrie si designul acestora.
Designul aparte se reflecta si în mobilierul de lemn masiv, executat si sculptat manual, parte din el fiind fabricat în Italia. În cadrul pensiunii se regasesc piese de mobilier unicat, mobilier cu intarsii si candelabre de la prestigioasa firma italieneasca Murano Luce.
Atentia pentru detalii si confortul sporit al clientilor este evidenta si în modul de amenajare al bailor, ce sunt placate cu travetin si granit, fiecare baie fiind unica din punct de vedere al suprafetei si obiectelor sanitare, majoritatea bailor fiind dotate cu încalzire în pardoseala si cada.

 Restaurant: cu o capacitate de 40 de locuri, bar de 20 de locuri, sala de întruniri (40 locuri) si terase, exceland prin designul deosebit si detali si serviciu de tip small -luxury (modernizare, diversificare si specializare).                                                                                             

    Datand din anul 1600, cladirea este monument istoric, clasificat cu valoare de patrimoniu NS-II-m-A-1540, si cuprins în lista UNESCO, recunoasterea acestuia fiind celebrata si cu ocazia saptamani germane din anul 2007 „400 de ani Georgius Krauss”, materializata printr-o placa comerativa amplasata pe edificiu.

Adresa: Cazare in Sighisoara in Cetatea Medievala str. Bastionului nr.11.

Telefon: +40 744 540 262

E-mail: contact@casakrauss.com

Site: www.casakrauss.com

Orar: nonstop

Casa Georgius Krauss Sighisoara - GALERIE FOTO

Rezervare si cazare la Casa Georgius Krauss Sighisoara

Toate ofertele turistice prezentate pe site-ul InfoSighisoara, urmaresc in primul rand confortul si satisfactia clientului, potrivit celor mai inalte standarde din domeniu. Pe site-ul nostru puteti gasi orice, de la locatii luxoase de 4-5 stele, aflate in centrul istoric, la cele rustice, din mediu rural, din frumoasele imprejurimi ale Sighisoarei.

De aceea, va oferim posibilitatea sa va alegeti de pe site-ul nostru locatia dorita, intr-un mod rapid si confortabil, in functie de propriul buget, si apoi sa faceti online rezervarea dorita.

Casa Georgius Krauss Sighisoara - Rezervare online

Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane:
Nr.camere:
Din data:
Pana in data:
 
 

*Rezervarile trimise ajung direct la proprietar. In cazul in care nu primiti un raspuns intr-un timp rezonabil, va recomandam contactul telefonic. Formularul online trimis elimina orice neintelegere, privind data sau numarul de camere 

Copyright © InfoSighisoara.ro