Hotel Casa Wagner Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare Sighisoara > Hotel Casa Wagner

Publicitate

Hotel Casa Wagner

  "Casa Wagner Sighisoara" - va invita in cetatea medievala a Sighisoarei, in inima Transilvaniei pentru a trai o experienta de neuitat.. Hotelul se afla situat intr-o locatie istorica unica, in Piata centrala a cetatii medievale. Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul, dateaza din sec. XVIII si sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial UNESCO.

 Camere: Hotelul Casa Wagner Sighisoara dispune de 22 de camere atat apartamente spatioase, cat si camere double si single. Toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon.


 Restaurantul cu bolti gotice de la parter poate gazdui 80 de persoane si ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale. Terasa interioara (cap. 80 locuri) este locul ideal pentru a petrece momente de relaxare la umbra nucului batran.
Crama Casei (cap. 80 locuri) va puteti bucura de o colectie aleasa de vinuri si bauturi si asculta muzica live in compania lautarilor.

 Sala de conferinta: in stil amfiteatru are o capacitate de 130 de locuri iar sala in stil careu sau consiliu o capacitate de 30 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV si DVD).
Sala de conferinta in stil amfiteatru are o capacitate de 100 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV si DVD).

 Servicii si dotari:
- Restaurantul 80 de persoane si ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale.
- Terasa interioara cu o capacitate de 80 locuri.
- Crama cu o capacitate de 80 locuri, locul unde va puteti bucura de o colectie aleasa de vinuri si bauturi.
- 2 sali de conferinte cu capacitati de 30 si respectiv 130 locuri dotate cu video proiector, ecran, flip-chart, tv si Dvd.
Pentru sejururi mai lungi se pot organiza excursii in imprejurimile Sighisoarei:Biserica fortificata de la Biertan si castelul de la Cris, Salina Praid, Sovata.

 

Adresa: Cazare in Sighisoara la Hotel Casa Wagner din Cetatea Medievala, din Piata Cetatii, nr.7.

Telefon: +40 265 50 60 14 ; 0744 388 321

E-mail: office@rezervarihotel.ro

Site: www.casa-wagner.com

Orar: non-stop

Hotel Casa Wagner - GALERIE FOTO


Toate ofertele turistice prezentate pe site-ul InfoSighisoara, urmaresc in primul rand confortul si satisfactia clientului, potrivit celor mai inalte standarde din domeniu. Pe site-ul nostru puteti gasi orice, de la locatii luxoase de 4-5 stele, aflate in centrul istoric, la cele rustice, din mediu rural, din frumoasele imprejurimi ale Sighisoarei.

De aceea, va oferim posibilitatea sa va alegeti de pe site-ul nostru locatia dorita, intr-un mod rapid si confortabil, in functie de propriul buget, si apoi sa faceti online rezervarea dorita.

Hotel Casa Wagner - Rezervare online

Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane:
Nr.camere:
Din data:
Pana in data:
 
 

*Rezervarile trimise ajung direct la proprietar. In cazul in care nu primiti un raspuns intr-un timp rezonabil, va recomandam contactul telefonic. Formularul online trimis elimina orice neintelegere, privind data sau numarul de camere 

Copyright © InfoSighisoara.ro